16 February 2011

kalah org pregnant

yuuuwww... org yg ade dsekeliling aku nih mesti rimas dengan perangai aku yang kuat makan ... hahah.
Nak buad macam mana dah diAnugerah kan perot yang besar ^^v

Walaupon dah banyak kali kena sound dengan encik saiful ...tak takot diabetes keh????? 
jawapan aku : dah byk kali dah wt medical checkup! sehat walafiat jeh ~ herrher 

Oh! actually aku takot jugak makan berlebihan nih ... memang lah effectnye bukan sekarang ... dah tua kerepot nanti ??? ^^

Nafsu makan aku semakin melampau lampau lah sekarang ... tak tahu kenapa. 

Nak dikatakan putus cinta . bahagia. hahah. 
Nak dikatakan stress... maybe . tapi takde lah stress yg terlampau gitu ~ [stress tengok org len ade dslr .aku takde lagi >_< . hahaha]

Mak aku salu bebel yg aku ni makan bukan sebab lapar tapi ikot kan perot ... =_='' 

Sekarang nih tetiber jep teringin sangat dengan kata lain mengidam .. nak makan makannnn dan makannn !!!

sotong goreng tepung !! herrher. sebelum nih takde la suka sangat pon makan benda nih . start encik saiful bawak makan sotong goreng tepung nih dekat Pulau Pinang . teros fall in loveeee lah.. sotong besar, gemok2 debab2 plak tuh ...pergh !! sedap gler ^^... 
Sizling yeMee!! harh =( lame gler tak makan yeMeeeee.... dulu selalu kot makan yeMeee kat tesco semenyih= ) kat perlis nih mana la ade kannn ....^^v Kalau nak! kena pergi food court mallllll laaa~ kalau yemee tambah telur lagi sedap =P
Nak makan cheeseCake .... sememangnya aku nih hantu cheese... ! kalau makan kfc aku siap mintak extra chesseeee~selalu beli 3chessecake yg size kecik .... = )
Char kew tiaw !! last makan time keluar dgn incik saiful juger~ herrher. 
sajew letak gambo besau2 ^^v .baru nampak betol2 aku mengidam kalah orang mengandung 9 bulan . herrher. Peduli ape. janji Puas .kan kan ^^ 
makan untuk hidup bukan hidup untuk makan .


Eh! aku dah bosan  laaa dgn makanan kat poli nih ... hari2 makan ikan keli, ayam goreng ... takde makanan lain.... buad la sotong ke udang ke ...tomyam campor ke.. ketam ker =_=''

Kalau la encik saiful ade = (  bole la setiap hari makan yg sedap2 ^^v 
Hanya beliau sahaje yang bole memuaskan nafsu makan ku ini ~ herrher 

Sekian.





Salam Maulidur Rasul.

2 comments:

  1. okaaayyy. makan puas puas. pedulik apa orang cakap. (: hakhak

    ReplyDelete