31 January 2011

pakwe mulut puaka hoii

hai2. lame tak hupdate blog?? ngehh. now tengah cuti midterm dan berada di kampung opah untuk mencari ketenangan untuk mententeramkan jiwa yang agak kacau skang nih ~ herrher .

Okeh! entry kali nih agak berEmosi sket. sila baca sambil makan coklat kew ice kem kew mcD kew ^^v

Aku nak story mory sket lah pasal insan yg bername pakwe or boyfie or kekasih or teman lelaki or jantung hati or buah hati yg mempunyai mulut macam puaka oiii !!

Ada lah sorang girl nih.dya ada blog.One day girl nih keluar date dgn pakwe dye thennn biasalah dah keluar bersame opcos lah nak snap2 gambar kan, girl nih pon seybok lah nak amek gambar, tiba2 si pakwa nih cakap ape korang tahu ?!

Tangkap lah gambar beg tu tulis banyak barang beli arini guna duit pakwe saye 

Tangkap lah gambar teh o ais n teh ais nih. mention kat 1 dunia order air ape 

Tangkap gambar byk2 lepas tuh cerita semuanya dalam blog kesayangan awak tuh

Cakap lah nanti tenq boyfie belanja itu ini ...blaa...bla..

Gambar pakaian saye nih tak nak amek keh?? nanti cerita lah sekali arini date kita buad ape je
stop! to being myBf !!

Aku dengar pon agak sakit hati doo! sungguh berpuaka ek mulut mamat tuh !

Kalau lah pakwe aku macam tuh..memang dah lame aku bagi penumbok kowt.. grr! 
Dah penat2 keluar dengan kau spent more time utk kau, kau layan macam tuh plak kan ...
pakwa jenis ape kau ni oiiiii ??

Kau takde perasaan eh eh ??

Takde langsung nak jaga hati kekasih kau kan!
Aku rasa, bukan rasa tapi sememangnya kau tak layak dijadikan 'special boyfriend' laa weyh!



oh yep! bukan nak bangga or puji lebeyh2 lah dgn ini mamat = ) herrher
tp he's da bes guy! yg aku pernah jumpa.Terbaik Okeh! tak tau nak cakap.
Grateful sgt2 to have him. tenx Allah.
mempunyai 2pairs of ear yg sangat cumel ~ herrher





the one n only~ ilysm!! 

23 January 2011

Dah takde jodoh kan.nak buad macam mane

Agak kesian lah dengan sorang member aku nih ... 

Elok2 dah ade boyfrens hensem, cute, cumel Last2 kawein dengan orang lain ... hahhaha!

Kesian kat kau kan ... takper2 . kumbang bukannyer seekor pon tapi berekor2 ^^v pilih jep ekor mane yang kau nak .. herrher=P

Oh! Si Mamat nih sangat lah bertuah yerp dapat kawein dengan perempuan lawa dan agak terkenal lah jugak ...Tapi si Mamat nih pon pemes jugak ... 
untung lah same same pemes~ herher

Sape yang tak kenal kan dengan Ayu Raudhah (pelakon.adek kepade rozita che wan tuh) dan Zaquan Adha (pemain bola sepak negara yang pemes tuh. kembar kepade aidil zafuan tuh) 
Eh!! mesti keluar melodi kan esok !! waa... tak dapat nak tengok =( just dapat tengok dekat laman web tertentu je perkahwinan dorang nih.

Actually aku pon minat zaquan&ayu raudhah neh~ oh!! kekasih kuh juga telah dirampas. sangat pedih.. hah.hah.hah.

Tengok nih gambar ayu raudhah time pernikahan dye .... wooowww!! seyes! sangat sangat lawa dan jelita okeh ... love it =)
Baju pon lawa kan = )

Tengok orang kawein2 nih Aku pon mule lah start berangan da...My Dreams Wedding ~ yang pasti aku punye perkahwinan nanti mestilah bertema kan hijau ... 
bunga pon nak hijau jugak ^^v herrher

Kalau boleh nak buat style kawein dalam taman ... pelamin plak nak warna cream hijau2 gituh~

Kek pon nak green color jugak. Nak cup cake bertingkat2~ sekarang pon dah banyak orang buat cup cake utk majlis perkahwinan .
senang nak amek sorang satu . Tak payah nak potong2. hahah.

Salah satu hantaran dari pihak lelaki plak aku nak sebuah DSLR Nikkon. Walaupon aku akan membelinya terlebih dulu. tapi aku nak lagi ~ biar ade dua . hahha. tamak giler kaw!!

Oh tengok pulak gambar yg dibawah ini .. So sweetttt kan = ))) ... 
Afta done diijab kabulkan si isteri mencium tangan suaminye dan si suami membalas dengan ciuman di dahi ~ .. nak macam tuh =P hheheh

Lepas tuh makan togethem2... siap bersuap lagi ... then amek gamba gune dslr . pergh !! gila hebat angan angan aku nih ~ 

calon dah ader ker ?? herrher =P Tolong jangan nak miang sangat yer. belajar pon tak habes lagi ~ hihi =P 
Tapi tak salah kan pk pasal tuh ...kite pon makin dewase bakal pergi ke alam itu juger ~ hehehehh.

Okeh . tanak cyter banyak2 nanti aku melalut yang bukan2 plak ... jOm layan gambar perkahwinan zaquan&ayu raudhah neh ~
sinar kebahagiaan mereka jelas terpancar ~ herher..
Selamat Pengantin Baru 





Jodoh pertemuan semua di tangan Allah .

22 January 2011

Korang yang mana 1 ??

okeh! pernah tak korang dengar org dulu2 cakap setiap anak yang dilahirkan tuh ade kategorinya ...

Anak pertama, kedua, ketiga mahupon ke-20 ... herrher . ade kategorinya taw....

Tapi ... nih semua pandangan org2 tua , org dulu2 dan bertujuan untuk suke suki jep! 

Mostly lah agak sama tapi jangan terlalu mempercayainya okeh  ^^v

Nak tahu korang dalam kategori ape?? Jom ~ check it out  = ) 

Salin dan Tampal jep ...^^v

Tanah - Anak pertama, kelima, kesembilan
Air - Anak kedua, keenam, kesepuluh
Api - Anak ketiga, ketujuh, kesebelas
Angin - Anak keempat, kelapan, keDua Belas

TANAH 
Individu yang tergolong dalam kategori ini dikatakan memiliki sifat merendah diri dan tidak cerewet. Sifat merendah diri sememangnya sifat yang dipuji namun sekiranya keterlaluan, pasti sifat ia mampu mengundang impak negatif dalam diri kamu. Mungkin telah tiba masanya untuk kamu merubah sikap sambil lewa kamu itu dan membentuk keperibadian yang lebih tegas dan berpendirian. Namun itu bukan bermaksud kamu perlu melaku kan perubahan secara drastik, sebaliknya mulakan setiap perubahan itu dengan perlahan-lahan. 
Oh ya! Kamu juga digambarkan sebagai individu yang sentiasa bersifat tenang dan bijak mengimbangi emosi. Apa kata, kamu kekalkan jedua-dua keperibadian positif tersebut dan baiki lain-lain kelemahan yang ada. Biasalah, setiap manusia yang lahir di dunia ini memiliki kelemahan dan kelebihan masing-masing.

AIR
Sesuai dengan unsurnya, individu yang tergolong dalam kategori ini disifatkan sebagai
individu yang berjiwa agak sentimental dan mudah mengeluarkan air mata. 
Ketulusan hatinya pula tidak perlu diragui kerana mereka yang terdiri dalam katego ri air ini memiliki sifat mengambil berat dan sentiasa berusaha untuk membahagiakan pasangannya.
Tidak hairanlah sekiranya si dia dilihat memiliki sifat yang agak romantis. 
Jadi, bagi kamu yang masih berseorangan…bolehlah mula mencari teman yang terdiri daripada golongan ini!

API 
Individu yang tergolong dalam kategori unsur api ini dilihat memiliki sifat bertanggungjawab dan cekap dalam melakukan apa jua perkara. Selain itu, si dia juga mampu menjadi pendengar dan penasihat yang baik. Orang di sekelilingnya sentiasa berasa selamat apabila berdampingan dengan individu ini kerana individu dari kategori ini dikatakan memiliki sikap sering berhati-hati dan peka dengan keadaan sekeliling.

ANGIN
Bijak berkomunikasi dan sentiasa memelihara adab kesopanan menjadikan individu ini disenangi oleh teman-teman sekeliling. Tidak hairanlah sekiranya si dia sering dikelilingi ramai teman tak kira tua mahupun muda. Sifat manis mulutnya dan bijak bermain kata-kata mungkin akan membimbangkan setengah pihak namun itulah sifat semula jadinya yang sukar untuk dikikis. Bersesuaian dengan sifat angin, individu yang tergolong daripada unsur ini dikatakan memiliki keinginan dan kemahuan yang tidak tetap. Lebih menggusarkan lagi, hatinya terlalu cepat berubah dan mungkin itulah yang menyebabkan mereka kerap bertukar-tukar pasangan.

Oh yep! aku anak sulung so dalam kategori TANAH . Description yg ade pada tanah dikatakan memiliki sifat tidak cerewet .

Ewk. aku rase aku lah org yang paling cerewet sekali ... sampai boleh buad orang BENCI dan MELUAT ^^v

Neway, nak yg terbaik dalam hidop mestilah kena ade sifat cerewet sket kot ~ herrher

Lagi Tidak berpendirian. Eh ! tidak berpendirian kah aku ?? hahah... tepuk dada tanya hati = )

Last but not least ~ nobody is perfect ^^v herrher



Sudah penat menjage hati&perasaan orang . nak jadik KEJAM plak .

17 January 2011

Contest blog paling comel

yuhUu ~ ade contest . jom join ^^v

Aku telah di Tag oleh misz nana for dis contest. tQ = )


Blog aku nih takder lah comel pon ... simple sangat ... takder corak ...dan sememangnya! aku tak suke sangat pon bercorak2 nih ~ herher

Newy aku suke yg simple2 jep. Tak comel pon join jep la kan ~
suke suki meriahkan lagi dis contest ^^v

Okeh! segala terma dan syarat, sila klik banner contest untuk ke blog tuan contest = )


Nak Tag :

Due Date : 5/2/2011



Today nak cakap aku still tak faham apa itu CINTA. full stop.

15 January 2011

BLOGGER GEGARKAN 'U'

Firstme kot join segmen bersame Bro Ben Ashaari nih... selalu tuh just bace blog beliau jep ... tak pernah join ape2 pon . herrher


Okeh . Bro Ben Ashaari nih telah menganjurkan 1 segmen  khas utk student2 IPTA/IPTS


Eh! i nih student poli . boleh ke join ??herr.. tapi sekarang poli kan dah diiktiraf setaraf dengan u ... dannnn IPTA tuh kiranya termasuk poli sekali lah kan kan . ^^v 
Taknak bebel panjang ... jom! ramai2 join segmen ini^^v


1. Belajar mana? Jurusan? Tahun?
-Currently belajar dekat Politeknik Perlis
-Taking cose IT Programming 
-Suda masuk tahun ketiga kot ... Tinggal 1sem je lagi nak habes study = )


2. Asal mana? Umur?
-Asal KL ... 
-21thn baru ... ceh! bulan 10 nih genap lah usia 22 = ) sudah tua . herrher


3. Kenapa amik jurusan itu ?
-Sebab utama amek cose IT nih adalah atas kehendak Emak . Beliau yang manage semua ... just follow jeh ...
-Kalau ikot kan takde lah minat sangat pon dalam bidang It nih ... 
Actually nak amek akaun =.=''
-Tapi bile dah belajar dalam bidang It nih rase best pulak ! It nih sangat meluas. 
kalau betol2 pro dalam bidang nih memang boleh cari duet..^^v
TIDAK MENYESAL same sekali belajar dalam bidang It nih okeh ~ herrher


4. Cita - cita ...
-Pada asalnye lah kan nak jadik akauntan ... Tapi ... lepas tamat diploma nih maybe 
sambung belaja lagi amek cose pendidikan ... jadik Guru tapi dalam bidang It lah kot T__T 
(Atas kehendak emak jugerr = )


nak jugak mencapup. herher. Ok. Done !




Student POLI dan U berbeza sangat sangat keh  =.=''

11 January 2011

Laman Sosial myfriends2u


Short entry. Iklan sebentar ..... hahha
Ada laman sosial baru lah , myfriends2u !
Malaysian product okeh . 
Bagi aku myfriends2u nih biase2 jep ... lebih kurang macam facebook jugak . 

Tapi ... nak tawu dengan lebih lanjut Register dan explore it sendiri. cool~ herrherr
Bole lah daftar dekat  http://myfriends2u.com
ceh ! promote plak ^^v . 

Dah buad tuh bole lah add me. ngehngeh. 



Dengar2 khabar angein gituu..~ facebook bakal menamatkan riwayat hidop nyer! haha. 
pada 15 March ini. tapi tak tawu lah betol ke tak . sow! pe lagi buad myfriends2u ^^v

Memilih Makanan mengikut Jenis Darah

Tension nyee!! tengok sume orang badan kecik2 ... 
(aha. tak tensen pon sebenanye. sajep cakap tensen^^v)

Tak macam aku . agak debab . nak beli baju pon rase macam agak susah la jugak =.=''

Tapi nape berat badan aku tak turun2 pon .... makin naik lagi ade lah !!!!

Kena diet neh. diet diet! tapi ...  cakap jerkk.. herrheerrr~

Semalam aku search tentang sifat dan jenis darah..tapi jumpe lain, pilih makanan ikut jenis darah plak.

Kalau sifat sifat tuh macam dah biase sangat..sow! aku share makanan ikut jenis darah je la.
Mana la tau boleh dipraktikkan =P
(assgnment berlambak2 tapi benda lain yang aku buad =.='') herrr

Theennn aku pon update lah dekat facebook .. tapi jenis darah O sahaje coz! 
aku darah O ... ngeehh
macam ade request plak bout neh ... so. hupdate di blog je lah yep ^^v


JENIS DARAH
Jenis O : mengambil lebih protin dari sumber haiwan.
focus dalam menangani dan menguruskan perasaan marah.
mengambil bahagian dalam riadah berat; mengawal tabiat melawan.

Jenis A : mengambil makanan dari sumber sayur dan ulam.
menumpukan menguruskan tekanan (stress).
melibatkan riadah ringan bagi menangani stress.
rehat antara tugasan harian bagi mendapat tumpuan kerja/tugas.

Jenis B : pelbagaikan diet; tumpukan kepada minda yang kreatif.
melibatkan dalam meditasi bagi menangani stress; elakkan tindakbalas emosi berlebihan.

Jenis AB: Makan sedikit tetapi lebih kerap.
tumpukan dalam membaikkan kecenderungan spiritual.
riadah ringkas tetapi berulang-ulang dalam sehari bagi mendapatkan tenaga; elakkan berperasaan diasingkan.



Darah paling bagos adalah darah jenis 'O' sebab darah universal . boleh derma dekat sesape saje .. tapi boleh terima darah jenis o sahaje . paham ?

Nama lain bagi darah B adalah babon .. rekaann aku semate2, herrher~
jangan marah bg golongan darah B ^^v



Aku paling takot nak derma darah laa =.=''

08 January 2011

contest RM3 untuk 10 pemenang


Agak tertarik nak join ini contest

Da first contest untuk permulaan tahun 2011 ini ~

 Mr izzat.KecikStudioz yang 'shumel" agagaga. buat contest!! nak join! nak join! 
oke memang tengah join la ni.. takde keje~ herrheerr

KecikStudioz dengan bermurah hati nye nak bagi topup RM3 untuk 10 orang pemenang yang di pilih melalui laman web Random.org
(lenkali topup jep la RM10 ^^v bertambah2 murah rezeki ko ijat bile bagi banyak sket) aha.

Open to all blogger2 di dunia ini . heehh

Okeh! syarat2 untuk dis contest ! salin dan tampal jep lah ye ^^v

1)  Pastekan sahaja Ayat pendahuluan dan Syarat peraturan 
(jika anda ada bakat menulis, dipersilakan) DONE !

2)  Amik Kod yang terdapat di kecikStudioz then pastekan dekat sidebar. 
(nanti akan ada gambar terpampang di belah atas blog anda) DONE !

3)  Tagkan ke 3 orang blogger yang anda kenali. DONE !

Nak Tag :

Due date : 23 jan 2011

Sow ! tuan contest.. errr adakah penyertaan saya diterima?? hahaa




Jom ramai ramai meriah kan lagi majlis contest ini ~hehhhehh

Jom! kuruskan muka.

Aku tak bole tido lagi la wooiii !! hahah... pukul 3.00 pagi dah =.='' takper esok cuti . ngehh

Ada terbaca 1 artikel nih pasal cara utk kuruskan muka . selalu baca cara nak kurus kan badan jeh... tapi muka sahaja pon ade jugak weyhh . aha.

Tapi kan kebanyakannya org yang badan kecik muke dya nampak besau . npe ewk ?? 
Macam tak sesuai dengan badan kot . nampak pelik jew. wuwuu.


Dannn muke aku plak semakin berlapis2 macam kek lapis . agagga. makin tembam lah!!

Oleh itu! dengan agak bersemangatnya aku buat entry ini! sow. lets chekidaut ~ ngehngehh

First n Foremost !

1. Kuncupkan bibir (mcm nak kiss) lepas tu bukak mulut seluas2nya.buat banyak kali secara laju-laju 
sampai rasa bahagian rahang kite nih tegang dan lenguh, bawah dagu pun akan rasa camtu jugak
(aku dah try. memang rase lenguh)

2. Naik/lipatkan bibir bawah ke atas bibir bahagian atas . macam org tua tak de gigi.agaga. then buka tutup mulut. 
Ulang sampai 10-20 kali... kalau esok pagi rasa sakit/sengal2 bahagian leher, maknanya korang berjaya buat. 
berhenti buat dulu sampai tak rasa sakit.bila dah kurang rasa sakit baru sambung buat ogeh.
(nak buat sampai 100 kali pon bole... tak pasal2 bibir melekat terus. aha ^^v )

Yang nih pulak bagi yang ade masalah double chin ! 
macam aku lah kot ^^v

1. Jelirkan lidah sejauh yang termampu.

2. Lepas mandi tuh, tepuk tepuk sikit bahagian bawah dagu dengan menggunakan belakang tangan


Dats all.kot~ kalau ade lagi cara2 nya aku hupdate lg ~

Okeh! jom ramai2 try buad benda nih. mana tau berkesan ^^v
selamat maju berjaya . hehhhehh =.=''

aku semakin gemok la weyhhh =.='' . TIDAK !!




makan hati dgn ... =(

07 January 2011

Agak sedeh bace entry itu

Kejadian : berlaku semalam. pada 6.1.2011 . ngeehhh

Jam menunjukkan tepat pukul 1.00 pagi . tapi!! still tak bOleh tidohhhhh =.="

Sow! tak boleh nak tido nih, aku online jep la, blogwlking kejap . dann terbace entry dekat blog 

Agak tersentuh jugak lah bace entry  "bila berbicara tentang C.I.N.T.A. ..."

Waaa!! automatik teringat balik  kisah kisah cinta lagi jiwang berkarat karat duluh =(

Yang pasti aku BENCI orang yang pernah buat aku merana satu ketika dulu . memang BENCI !
Kalau boleh sumpah orang tersebut memang dah lame aku buat . Memang orang tersebut dah buat aku betul2 TERLUKA okeh .TERLUKA dengan kata kata beliau = (

Dannn tidak dinafikan! walaupon sekarang aku bahagia dengan org lain . tapi still tak boleh lupa apa yang beliau dah janjikan bertahun2 yang dulu !

TAKNAK ingat dah .... yang dah lepas biarla lepas!! biar lah ianya berlalu dan berlalu seperti air terjun . ape yang aku merepek nih . agagaga. 
(nih semua gara gara entry pasal cinta yang aku baca nih buat aku teringat balik . hwaaa!! sedis2.)

Tapi sekarang nih makin kerap plak aku tengok couple2 yang breakup . seyes !!
TAKUT dan NAK ELAKKAN !

Tak larat dah nak bercinta banyak bnyak kali nih oiii.. penat kan ?? bukan ape .
penat kot nak bagi perasaan + hati kita nih dekat orang, kalau orang tuh jenis yang menghargai takpe .. 
yang tak menghargai ??

Tapi kalau dah tak serasi + ditakdirkan memang dah tak ada jodoh ... nak buat macam mana kan ....=.=''

Kite nih hanye merancang tapi Allah yang menentukan .... semua yang berlaku sudah tertulis sejak kita mula tengok dunia nih lagi . (betul lah kan aku cakap.ngee)

Tapi kan aku rasa lelaki adalah penyebab utama suatu relationshp itu hancus!! 99.9999% lelaki okeh . bagi aku lah . (ops.sori pada lelaki2 kat lua sane tuh)

Neway! aku rasa macam dah jumpe MyTrue Love .tapi ... macam yang Sis Nurul Badiah ni mention dalam entry dia lah kan, "Don’t let someone become your everything, because when they’re gone you have nothing!"  sow! taknak terlalu memuje seseorang tuh .

Takut jugak nak mengharap lebeh2 kat orang walaupon orang tuh baik dengan kita macam imam masjid sekali pon ^^v . 


kami pasangan bahagia ^^v
(anak kepada sepupu. cumel bukan !)




Sesungguhnya jalan hidup kita, jodoh dan ajal kita telah ditakdirkan olehNYA  
sejak azali lagi. 

05 January 2011

new yer + holiday !

yuhuUuu!! agak kelamaan lah jugak tak hupdate blog nih... busy Uuuu .. agagga.!

Oh! masih tidak terlambat untuk aku wish epy new year!! hopefly tahun baru nih adalah lebih baik dan terbaik dari tahun yang sebelumnya ^^v

Okeh! New yer kali ni aku + member sambut dekat Langkawi ... ! hahah... memang dah plan nak melancong ke sane ...  ^^v

Tak mampu nak melancong jaoh2 ... ngeehhh . so destinasi paling bajet ! langkawi lah derr... dannn dis is frst time aku menjejakkan kaki ke langkawi 8)
Oh yerp! kitowang pg sane for 3days2nyte... bermalam di Baron Resort . Dekat dekat dengan Pantai Cenang ... korang2 yang pernah pergi langkawi tuh taw lah kot ^^v 
Yang Pasti ... ramai giler yerp warga asing yang melancong kat situ = )
First day di langkawi ! afta check in, lepak2 jap sementara nak tunggu malam new yer !
Tepat jam 12malam tengok bunga api dekat pekan rabu dan sempat jugak lah kitorang borong sunglasses = )

2.00 pagi. pergi pantai cenang ...dannnnnn terkejut giler2 ... aku rase macam berade di alam yang lain ... sebabbb!! ramai gler mat saleh sambut new yer dekat situ ... dengan botol arak merate2 ... dengan tuttt n tuuttt nyer... Ya Allah !! tak tau nak cakap . memang terok ok... 


Second Day! pergi pekan beras terbakar ... dekat situ macam2 barang ada... 

minyak gamat, baju, keychain n others !! sempat lah jugak borong baju.murah jerp rm5. ngehhh

Dannn saat yang dinanti nantikan!! aha. pergi 3pulau=) neik boat ramai2. Dah macam tentera laut dah aku rase . agagaga.Frstme berade di tengah2 pulau !! memang syiok glerrrrr.... 
Mula2 tuh rasa takot lah jugak nek boat kat tengah2 pulau tuh, tapi lame2 rasa best plak ... 
agak laju lah jugak abg boat tuh bawak =.=''

Frst! pergi pulau dayang bunting. tasik dayang bunting nih agak femes + terkenal lah jugak. Kat tasik nih aku men padle boat. bes ouh!! frstme men bnda nih .. mule2 tuh cuak jugak lah nak nek ...takot terbalik ke hape kan... aha. tapi terPk bile lagi kan nak nek sekali skala je kot, tambah2 lagi kat tasek dayang bunting. sow pe lg !! men puas2 lah !! haha
Dannnn yang paling teruknyeee... mase sampai pulau dayang bunting tuh... kitowang kena kacau dengan kera !! hahah.. semua lari lintang pukang weyh .... n kera nih amek compq powder dalam beg kitowang. ahahahha.... gila betol .. sempat lah jugak aku snap pic kera nih ^^v
tengok!! kera tuh tengah pegang cmpq powder.kera betina agaknya ... =P

Seterusnya. ceh! pergi pulau singa (pulau helang)... nih paling bes!! dapat tengok burung helang betul2 depan mate .... besar + banyak ouh !! dannn tiba2 terpk plak, kenape
burung helang nih wujud dekat langkawi je ek ??? erm.

Last sekali pergi Pulau beras basah . seyes !! tak pernah aku tengok pulau secantik nih !! tenang je tengok ... <3 tak tau nak cakap lah. SUKE SUKE SUKE DAN SUKE !!!
posg japs ^^v

Oke. malam plak borong coklat. Kalau pergi langkawi nih tak sah lah kalau tak beli coklat . macam2 coklat lah depa depa tuh beli .. sampai 100 abes beli coklat jerp . aha. Aku plak just beli DAIM opCos !!! KISSES n TWINS ALMONDS !!

Settle borong coklat teros pg makan McD thennn tengok wayang, cerita DAMPING MALAM . seram !!! grrrr. Semua orang wajib tengok cerita nih . Untuk pengajaran buat diri masing2 ... nak tau kenape . tengok okeh !! tengok ~
Afta tengok muvie Celebrate bufday sara! makan cake ~ sedap . 

Last Day di langkawi .. naik cable car = ))) memang bes gler . dapat tengok view langkawi dari atas...Nampak telaga tujuh...dorang cakap telaga tujuh tuh bahaya sket ... 
tiap2 tahun makan orang ...kiranya tak boleh mandi kat situ sangat lah. bahaya!
kebanyakan mat saleh laa yang selalu kena ..

Bile sampai tempat paling atas sekali rasa gayat lah plak ... jalan tuh memang tak tengok bawah dah la weyyyy..! Rasanya tu first tempat yang paling tinggi aku pernah neik kot ^^v

Neway! PULAU LANGKAWI memang bess gler2!! Rase macam tak cukup 3hari tuh ... agagaga... aku rase macam banyak lagi kot tempat2 kat langkawi tuh yang belom pergi lagi.. Tapi takper lah. nex time pulak ^^v... pergi pon waktu kuliah . memang tak cukup maser.
Kat Langkawi nih ade 99pulau . tapi 3 pulau jerp yang dpat pergi .. memang gler lah kalau nak pergi semua pulau ... sebulan pon tak cukop kot kalau nak pergi semua pulau pulau tuh? ahah. giler lah . 
- the end -



5.2.2011 PINENG ^^v