06 December 2010

polys sweet polys !

Sweet kerk ?? hoo...

Okeh! now aku sudah pon berade di poli yang agak kurang tercintak nih .hoOO  8)

Cuti dah habes lah derr..

So . semester nih biase2 jerp kot . rumate plak makin bertambah ... ^^v jadik 4 0rg plak sekarang . rase agak kepelikan pon ader .=.='' sebab sebelum ni bilik 2 org jerp .

Bilik pon dapat yang ntah hape hape je . (bersyukur sket lah ko dapat hostel !!) hahha.
nak online pon agak kepayahan lah jugak . line pon macam hape jeh .
Maybe tuh tande tande aku kena study lebih sket dr online . hahah.

Geng pon semua 1block .. agak senang lah jugak nak merayap plus bergossip. ups ! (senang nak study okeh)

Subjek utk semester nih pon berkurang 1 dari semester yang lepas . 5sbjek dan 4 final shj ^^v
tapi sem nih memang banyak gler kot bermain dengan coding ! omg =(

Jadual pon agak kepelikan jugak . sebab kelas semua petang. gila pa buat petang ?? ngantok lah tahu tak !
sampai pukul 5ptg . pergh! sure penat gler punye .

Semester nih semuanya agak kepelikan lah bagi aku . hah.hah.

Hati plak masih lagi melekat dirumah . maklum lah tak cukup cuti .



oh! first day. perjumpaan di jabatan . agak kegirangan . ewkk ? 
mate pon sepet . tak cukup tidoh lah =.=''



just tinggal 1semester lagi nak tamat kan pengajian untuk segulung .. tettt . 
insyaAllah kalau ada rezeki sambung . tett..tettt.. pulak ^^v ~

4 comments:

  1. selamat memulakan hari baru bersama rumate2 baru >_<

    ReplyDelete
  2. best of luck for the new sem!!! gambate!!

    ReplyDelete