12 November 2010

cinta Tak Boleh Dipaksa ^^v

hai aii aii myDear Readers = )


nak story mory sket lah TENTANG CINTA .


beware u Ols ! aku dah start nak type kisah cinta jiwang lagi berkarat karat . agagaga


Okeh! tadik jejalan terjumpe gambar sorang awek nih terlantar akibat disimbah asid sebab dye tolak cinta seseorang = ( 




hurmm kesian lah. hanya kerane tolak cinta orang kehidupan dye Tak Sempurna dah ...


Tak Adil Betul !! .... Takde ke care lain korang nak gune selain simbah2 asid nih ??


slowtalk ke ... ape ke... ni takkk ......!!


Alaa.. kalau cinta dah ditolak tu REDHA je laa banyak2..susah ??


ape yang susah sangat ?? ni lah susah bile cinta kepada manusia melebihi cinta kepada ALLAH..
orang yang cakap ek.. bukan aku .huhu.


so,yang  menolak cinta tu pulak,tolak dengan cara baik la yer.. jangan nak kutuk kutuk dye pulak afta tolak tuh....untuk keselamatan ^^v


cinta nih TAK BOLEH dipaksa paksa ... akan datang,hadir,tiba,sampai, lg ape?? dengan sendiri nya...


kalau dipaksa.. susah laa... Tak kan kita nak bercinta dengan org yang kita tak cinta kan ??


Tak Bahagia Plak nanti = (


Bagi korang korang yang telah diTOLAK CINTA nye tu ... Jgn putus asa oke... kalau ade cinta ade lah ...
cume cepat dan lambat jer  = ) Tak mati pon kalau tak bercinta ni .. huhu.


Mungkin ade sebabnye cinta korang tu ditolak.maybe siDia serik bercinta ke .. mane kite tau kan kisah cinta 
masing2 macam mane =(


Yang Pasti ! sebelum bertindak FIKIR dulu .. jangan ikut kan perasaan sangat bagi sesiape cinta nya ditolak tuh = )


hurm! Nak Jumpe cinta sejati bukan senang sekarang ...


Banyak sangat yang suka amek kesempatan . Main2 Tak serius dalam hubungan . Tak fikirkan mase depan .


Ade sesetengah tuh plak dah IN A RELATIONSHIP tapi bila depan orang lain Tak nak mengaku , Tak jujur.. HIPOKRIT..


Ape FAEDAH nye korang buat macam tuh ?? Tak penat ke weyh nak pasang ramai ramai nih ? huh


Menghancurkan PERASAAN pasangan korang lg ade laa...itu pon kalau pasangan korang dapat tau.. kalau tak tau............= (


Cube lah jadi seorang yang TIDAK HIPOKRIT ... seorang yang SETIA pada yang satu ...boleh ??


So, tenung2 dan renung2 kan lah ^^v




cinta mati . insyaAllah ...
Doa doa kan = ) 









sekarang aku asyik dengar lagu jiwang jerr... = (
layann je lah ekk

2 comments:

  1. lagu tu wow! i like my feveret haha

    ReplyDelete
  2. egt xleh kumen td..

    selamat berbahgia ;D

    ReplyDelete