31 January 2011

pakwe mulut puaka hoii

hai2. lame tak hupdate blog?? ngehh. now tengah cuti midterm dan berada di kampung opah untuk mencari ketenangan untuk mententeramkan jiwa yang agak kacau skang nih ~ herrher .

Okeh! entry kali nih agak berEmosi sket. sila baca sambil makan coklat kew ice kem kew mcD kew ^^v

Aku nak story mory sket lah pasal insan yg bername pakwe or boyfie or kekasih or teman lelaki or jantung hati or buah hati yg mempunyai mulut macam puaka oiii !!

Ada lah sorang girl nih.dya ada blog.One day girl nih keluar date dgn pakwe dye thennn biasalah dah keluar bersame opcos lah nak snap2 gambar kan, girl nih pon seybok lah nak amek gambar, tiba2 si pakwa nih cakap ape korang tahu ?!

Tangkap lah gambar beg tu tulis banyak barang beli arini guna duit pakwe saye 

Tangkap lah gambar teh o ais n teh ais nih. mention kat 1 dunia order air ape 

Tangkap gambar byk2 lepas tuh cerita semuanya dalam blog kesayangan awak tuh

Cakap lah nanti tenq boyfie belanja itu ini ...blaa...bla..

Gambar pakaian saye nih tak nak amek keh?? nanti cerita lah sekali arini date kita buad ape je
stop! to being myBf !!

Aku dengar pon agak sakit hati doo! sungguh berpuaka ek mulut mamat tuh !

Kalau lah pakwe aku macam tuh..memang dah lame aku bagi penumbok kowt.. grr! 
Dah penat2 keluar dengan kau spent more time utk kau, kau layan macam tuh plak kan ...
pakwa jenis ape kau ni oiiiii ??

Kau takde perasaan eh eh ??

Takde langsung nak jaga hati kekasih kau kan!
Aku rasa, bukan rasa tapi sememangnya kau tak layak dijadikan 'special boyfriend' laa weyh!



oh yep! bukan nak bangga or puji lebeyh2 lah dgn ini mamat = ) herrher
tp he's da bes guy! yg aku pernah jumpa.Terbaik Okeh! tak tau nak cakap.
Grateful sgt2 to have him. tenx Allah.
mempunyai 2pairs of ear yg sangat cumel ~ herrher





the one n only~ ilysm!! 

1 comment:

  1. bkn mulot puaka g.. tp longkang n busuk! hahaha..

    ReplyDelete